Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Δημοτικά

Κίνητρα για κομψούς Δημότες

Όταν οι δήμοι έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα και ενδιαφέρονται για την εμφάνιση των δημοτών τους πριμοδοτούν τους δημότες τους προκειμένου να αδυνατίσουν .
Η είδηση μας έρχεται από την Βόρεια Ιταλία όπου ο Δήμαρχος μιας μικρής πόλης ο κος Τζιανλούκα Μουονάνο αποφάσισε να πληρώσει τους υπέρβαρους δημότες του για να χάσουν κιλά...
Οι άνδρες που ζουν στην πόλη Βαράλο θα πάρουν 50 ευρώ ο καθένας εάν χάσουν 4 κιλά μέσα σε ένα μήνα, ενώ οι γυναίκες θα λάβουν το ίδιο ποσό για 3 κιλά μέσα σε μήνα. Όσοι καταφέρουν μετά την απώλεια του βάρους να διατηρήσουν τα κιλά τους, θα λάβουν επιπλέον 200 ευρώ ο καθένας!
Αν μάλιστα τους δίνονται και με απλή υπεύθυνη δήλωση τότε...

Εδώ είναι Βαλκάνια

Τέτοια απόφαση ούτε ο Σαντάμ Χουσείν στις δόξες του δεν θα έπαιρνε. Το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ύστερα από έλεγχο σε δήμο της Αττικής , έκρινε με εμπεριστατωμένο πόρισμα ότι οι διαδικασίες που ακολούθησε η διοίκηση του δήμου για τη δημοπράτηση ενός έργου έγιναν με παράτυπο τρόπο.
Μαζεύτηκε λοιπόν το δημοτικό συμβούλιο και αποφάσισε, κατά πλειοψηφία φυσικά, ότι δεν αποδέχεται το πόρισμα και θα το επιστρέψει πίσω.
Την απόφαση αυτή κάποιοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης την έστειλαν στην Περιφέρεια Αττικής, που είναι αρμόδια για την έγκριση των αποφάσεων κάθε ΔΣ και φυσικά την ακύρωσε.
Φανταστείτε ο κάθε δήμος να μη δέχεται τα πορίσματα και τις εκθέσεις των αρμόδιων υπηρεσιών.
Όταν κάποιος εκλέγεται δήμαρχος και νομίζει ότι είναι το κέντρο του κόσμου, είναι φυσικό να συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα.
Επί της ουσίας πάντως, που αφορά το συγκεκριμένο έργο, ο δήμος θα χάσει τη μοναδική ευκαιρία να λύσει μια για πάντα το αποχετευτικό πρόβλημα, αφού έτσι όπως πάει θʼ ακυρωθεί η χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλα λαμόγια τελικά οι δήμαρχοι χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

How do i migrate from Joomla to Wordpress together
with my posts?

Stop by my blog ... Vaginal Mesh Lawyers

Ανώνυμος είπε...

Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and
wished to say that I have really enjoyed surfing around your
blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you
write again soon!

Look into my site; http://ebook.tiftif.com/?mid=ipad_faq&page=2&document_srl=923&listStyle=&cpage=

Ανώνυμος είπε...

A motivating discussion is definitely worth comment.
I think that you should write more about this subject matter, it may not be a taboo matter but typically folks don't discuss these issues. To the next! Kind regards!!

my homepage; dental implants costs

Ανώνυμος είπε...

Very great post. I simply stumbled upon your weblog and wished to mention that I've truly enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing for your feed and I'm hoping you
write once more soon!

Here is my site ... affordable-dental-plan.org

Ανώνυμος είπε...

Very shortly this web site will be famous among all blogging users, due to it's fastidious articles or reviews

Feel free to visit my web page: How much does a root canal cost