Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Μα τρελαθήκαμε εντελώς!

Κοντεύουμε να τρελαθούμε όλοι σε αυτό τον τόπο, πρέπει επειγόντως να αφυπνιστούμε .
Η καλή μας κυβέρνηση αφού εξασφάλισε την ψήφο μας από τον παράδεισο που υποσχόταν προεκλογικά μας δίνει τώρα το διαβατήριο για την κόλαση.
Τα διόδια φυσικά είναι ανοικτά ελλείψει αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτοί βλέπεται περί άλλων τυρβάζουν.
Μας ρίχνει κατακέφαλα τέτοιες κεραμίδες που ειλικρινά δεν ξέρουμε από πού να φυλαχτούμε.
Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε μια βόλτα στην λαϊκή αγορά δείχνει την ασυδοσία και την αισχροκέρδεια των μεσαζόντψν και των ψευτοπαραγωγών .

Το καλό μας υπουργείο ανάπτυξης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ή εξοφλεί προεκλογικά γραμμάτια ,ότι και αν συμβαίνει ο καταναλωτής πληρώνει το μάρμαρο.
Ερχόμαστε στο πετρέλαιο θέρμανσης εδώ γίνεται η χοντρή αρπαχτή από το κράτος απατεώνα .

Ποιανού εγκέφαλου ήταν αυτή η φαεινή ιδέα με τα τιμολόγια επιστροφής ,ποιος βενζινάς θα σου κόβει τιμολόγιο για 30-40 Ευρώ στην επαρχία ποιος ηλικιωμένος θα στηθεί στην ουρά στις τράπεζες για μια επιστροφή 5-10 ευρώ ,πόσο θα πληρώσει το ΤΑΧΙ για την μεταφορά του ελλείψει συγκοινωνίας του ΚΤΕΛ πως θα πάρει επιστροφή ο οικονομικός μετανάστης που δεν διαθέτει ΑΦΜ , και όλα αυτά επειδή οι ανίκανοι γραφειοκράτες δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά για την οποία χρυσοπλήρωνονται.
Ας πάμε τώρα στο ασφαλιστικό ,άνθρωποι που στην ζωή τους δεν έχουν κολλήσει ποτέ ούτε ένα ένσημο του ΙΚΑ προσπαθούν να τετραγωνίσουν τον κύκλο.

Σαν εργαζόμενοι πληρώνουμε τις υψηλότερες εισφορές στην ΕΕ και σαν συνταξιούχοι έχουμε συντάξεις πείνας ,αντί να βελτιώσουν τα έσοδα αντί να αξιοποιήσουν τις περιουσίες των ταμείων ( που να αφήσουν οι μίζες και τα αμαρτωλά ομόλογα ) έρχονται και μας λένε οι διάφοροι < Αναλυτές > ότι πρέπει να παραταθή ο εργασιακός βίος .
Δηλαδή σε ηλικία που θα θέλουμε τσάι αυτοί ονειρεύονται ότι θα μας κάνουν παραγωγικούς.
Αλήθεια ρε λεβέντες ποιος μεγαλοκαρχαρίας θα έχει στην δουλεψή του παππούδες για να παράγουν και ποιος θα προσλάβει άτομα μεσήλικα που τις μισές εργάσιμες ημέρες του χρόνου θα τρέχουν στους γιατρούς
Αλλάξτε ρότα κύριοι της Κυβέρνησης γιατί το καράβι σας θα βουλιάξει γρήγορα ,τουλάχιστον πηγαίνετε εσείς στο πάτο ,μην παρασύρετε μαζί του και εμάς